Kinds Verhuur

Verwarming

Kinds Verhuur levert tenten voor alle jaargetijden. Onze tenten zijn door de nauwkeurige afwerking ook uitermate geschikt voor de koudere perioden. Uiteraard is het gebruik van professionele heaters dan een aanrader. Kinds Verhuur beschikt over Master heaters voor kleinere en grote tenten. Ook de temperatuur speelt een rol in de keuze van de juiste heater. Vraag gerust om een advies op maat!

Master heaters

De Master heaters worden achter of naast de tent geplaatst, waarna deze via een slang of slangen aan de tent gekoppeld worden. Vervolgens wordt de hete lucht de tent in geblazen. Via een thermostaat, die in de tent wordt gehangen, kan de temperatuur worden geregeld. De heaters zijn voorzien van dieseltanks, die vol worden afgeleverd. De heater van 25.000 cal. heeft een ingebouwde tank van 35L en de heater van 75.000 cal. een ingebouwde tank van 90L. De zwaarste heaters (140.000 cal.) hebben een aparte dieseltank van 400L. De heaters zijn reukloos en maken een licht zoemend geluid.

Terrasverwarmer (patio heater)

Voor een aangenaam terras is de terrasverwarmer een uitkomst. Deze staande heater op gas kan u net genoeg warmte geven om nog even buiten te zitten.

Kinds Verhuur

Contact Kinds Verhuur0592-265555
Lagere
temperaturen?


Wij bieden u ook verschillende heaters aan voor uw tenten en hallen

Vrijblijvende offerte

Wat vinden klanten?

Vele mogelijkheden van tenten tot biertafels tot terrasverwarming

Wilt u een feest buiten het huis? Bel Kinds!

- Zeger Zeilemaker

Social media

Facebook Kinds Verhuur

Contact

Nijkamp 1
9461 HS GIETEN
0592 – 265555
info@kindsverhuur.nl

 

Kies uw thema: