Kinds VerhuurKinds Verhuurkinds verhuurkinds verhuurkinds verhuurkinds verhuur

Over Kinds Verhuur

Kinds Verhuur is gevestigd in Gieten, direct gelegen aan de N33 en N34. Dit maakt Gieten tot een ideale uitvalbasis om onze klanten vlot te kunnen bedienen.  In totaal is er 2000m2 opslagruimte aanwezig om alle verhuurmaterialen zorgvuldig en geordend op te bergen. Het kantoor en bezoekadres bevindt zich op Nijkamp 1. Op dit adres worden ook de tentzeilen gewassen met behulp van een professionele zeilenwasmachine. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden in ons bedrijf, dan bent u uiteraard van harte welkom.

Kinds verhuur heeft:

De mensen

Kinds Verhuur is een familiebedrijf waarbinnen iedereen z’n eigen specialiteit heeft. U wordt vanaf het begin tot aan het eindtraject geholpen door vakkundige en betrokken mensen.

Naast onze vaste medewerkers beschikken we over een enthousiaste groep parttimers, die graag hun bijdrage leveren aan het slagen van uw feest of evenement.

Wasmachine

Kinds Verhuur levert keurige tenten met goed onderhouden tentzeilen. Om dit te realiseren investeren wij ieder jaar opnieuw in nieuwe zeilen. Bovendien maken we gebruik van een professionele wasmachine, die de tentzeilen reinigt en droogt. Kinds Verhuur stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de tenten en verhuurmaterialen. De wasmachine draagt daar een behoorlijke steen aan bij! Kinds Verhuur wast niet alleen voor zichzelf, maar ook voor collega verhuurbedrijven.

De wagens

Kinds Verhuur beschikt over meerdere type vrachtwagens die kunnen worden ingezet al naar gelang de aard van de opdracht.

Voor de kleinere tenten en de moeilijk bereikbare locaties worden onze lichtste vrachtwagens ingezet met de daarbij behorende aanhangers. Met de aanhangers worden onze vloeren, podia en tribunes vervoerd. Voor de grotere plaatsingen komen we met een lange combinatie met daarop een Manitou. Ook is de Manitou nodig indien er gebruik gemaakt wordt van vloerplaten van 2.5 x 5m.

Kinds Verhuur

Contact Kinds Verhuur0592-265555
Over Kinds Verhuur 


 

Vrijblijvende offerte

Wat vinden klanten?

Vele mogelijkheden van tenten tot biertafels tot terrasverwarming

Wilt u een feest buiten het huis? Bel Kinds!

- Zeger Zeilemaker

Social media

Facebook Kinds Verhuur

Contact

Nijkamp 1
9461 HS GIETEN
0592 – 265555
info@kindsverhuur.nl

 

Kies uw thema: