Kinds Tentenverhuur

http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.home2gk-is-93.jpglink
http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.home1gk-is-93.jpglink
http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.home3gk-is-93.jpglink
http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.15meter-groot3gk-is-93.jpglink
http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.home4gk-is-93.jpglink
http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.kinds2gk-is-93.jpglink
http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.home7gk-is-93.jpglink
Progress bar

Voor wie bouwen wij

Kinds Verhuur is er voor iedereen die iets wil organiseren en daar een tijdelijke ruimte voor nodig heeft. Daarnaast leveren wij voor diverse organisaties tribunes voor 30 tot 850 personen. Ook kunt u bij ons terecht voor stoelen, tafels, statafels, linnen, glaswerk en servies, verlichting, podia, verwarming etc etc. Kinds Verhuur levert een totaalpakket aan tenten en materialen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wij verhuren aan:

particulieren

bedrijven

cateraars

organisatieburo's

verhuurbedrijven

overheden

organisaties

stichtingen

verenigingen

etc.

Bedrijven
Steeds meer bedrijven geven er de voorkeur aan om een opening, jubileum, personeelsfeest of open dag te houden bij het eigen bedrijf.
Door het inhuren van een luxe tent creëert u extra ruimte om de vele gasten op een representatieve manier te ontvangen. Bovendien geeft u uw klanten op deze wijze de kans om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te nemen in uw bedrijf.

Cateraars
Wanneer u als cateraar een compleet pakket wilt aanbieden aan uw opdrachtgevers dan hoort daar natuurlijk ook een tent bij. Het biedt u extra omzetmogelijkheden, aangezien het voor uw klant erg aantrekkelijk is om alles door een en hetzelfde bedrijf te laten regelen.

Particulieren
Een tuinfeestje, bruiloft, jubileum of zo maar een feest! Alles kan tegenwoordig thuis in uw eigen vertrouwde omgeving gevierd worden samen met uw familie, vrienden en kennissen. En u bepaalt helemaal zelf hoe het feest er uit zal komen te zien. Wilt u een unieke en onvergetelijke dag, dan is de keuze voor de eigen omgeving een garantie voor succes. Met daarbij natuurlijk een proffesionele tent met een sfeervolle en nette uitstraling!

Organisaties, verenigingen, overheden en stichtingen
Dorps/schoolfeesten, sportevenementen, openingen, jubilea, muziekevenementen, festivals, fairs en theaterprodukties. Het zijn zomaar voorbeelden van evenementen waarbij tenten een belangrijke rol kunnen spelen. Voor een geslaagd feest of evenement bent u als organisator afhankelijk van vele mensen om u heen. Het is dan ook van groot belang dat u kunt vertrouwen op de gemaakte afspraken en van de kwaliteit van het geleverde materiaal. 

© Copyright 2013 | Design: Web en App