Kinds Tentenverhuur

http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.veiligheid-groot1gk-is-250.jpglink
http://www.kindsverhuur.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.veiligheid-groot2gk-is-250.jpglink
Progress bar

Veiligheid

Wij leven in een tijd waarin veiligheid een belangrijke rol speelt. En terecht natuurlijk. Tenslotte gaat het niet alleen om de veiligheid van uzelf, maar ook die van uw gasten. Een stevige tent, die aan de hedendaagse eisen voldoet, is een noodzaak om op een correcte wijze uw gasten te ontvangen.  

Hedendaagse eisen
Onze tentzeilen zijn brandvertragend en voorzien van een M2 en B1 certificaat. In de tenten zijn naar keuze voldoende nooduitgangen te creëren. Kinds Verhuur bechikt bovendien over de vereiste statische berekeningen. Samen met de zeilcertificaten zijn deze noodzakelijk voor de vergunningaanvraag. U kunt de zeilcertificaten en statische berekingen van onze website downloaden met behulp van een inlogcode. De inlogcode krijgt u van ons gelijktijdig met de opdrachtbevestiging. Onderaan de website heeft u de mogelijkheid om in te loggen onder downloads.

Wij kunnen leveren:

- brandblussers, poeder 6 kg. De blussers worden middels een ophangsysteem door ons aan de tent bevestigd.

- rode borden met een afbeelding van een brandblusser, welke boven de brandblussers worden gehangen

- uitborden met pictogram. Deze hangen wij boven de nooduitgangen en blijven branden indien de stroom uitvalt. (wel aansluiten op 220V)

- noodverlichting met TL armatuur in de nok van de tent. De noodverlichting blijft branden indien de stroom uitvalt. (wel aansluiten op 220V)

- dubbele kunststofdeuren, 2 meter breed met pushbar.

- hoogwaardige systeemvloeren, die via een aluminium oploopplaat veilig kan worden bertreden. Ook zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

 

Verankering

- Onze tenten worden rechtstreeks op de vloer geplaatst en aan dezelfde vloer bevestigd. Hierdoor zijn de tenten zeer stevig verankerd.

- Daarnaast worden er pennen geslagen indien de ondergrond dit toelaat. 

- Indien de ondergrond niet geschikt genoeg is om pennen te slaan, wordt er gebruik gemaakt van betonblokken.

brandblusser.jpgkunststofdeur1.jpgkunststofdeur3.jpgkunststofdeur6.jpg

© Copyright 2013 | Design: Web en App